Testvérharc | At Bat Podcast #13

A Birinyi testvérpár és Zsolt mellett ezúttal a magyar baseball legtehetségesebb ifjoncai, a Piros tesók, Ádám és Bálint csatlakoztak a csapathoz, akikkel a magyar bajnokságra és a jövőjükre is kitértünk, de természetesen az MLB rendkívül izgalmas utolsó alapszakasza sem maradhatott ki a legfrissebb adásból, többek közt egy Yankees és egy Dodgers drukker szemével megnézve a történéseket.

HOUSTON, TEXAS - DECEMBER 27: Quarterback Deshaun Watson #4 of the Houston Texans celebrates a play during the fourth quarter of the game against the Cincinnati Bengals at NRG Stadium on December 27, 2020 in Houston, Texas. (Photo by Carmen Mandato/Getty Images)


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!


 

A műsort a SoundCloud-, az Apple– és a Spotify-csatornánkon is meghallgathatjátok, valamint a Google podcastjei között is megtaláljátok:

 


 


 


 

Melyik csapat nyeri az MLB 2021-es szezonját?

4,00 – Los Angeles Dodgers

5,75 – Houston Astros

7,00 – Tampa Bay Rays

8,00 – Chicago White Sox

8,00 – San Francisco Giants

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Baseball/MLB/Végső fogadások útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj amerikai sportokra az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!

 


Ha értékeled a munkánkat, támogasd működésünket egy kattintással:    Támogatom

Írj hozzászólást