NFL Power Ranking Week 1

Szerkesztőségünk is összedobta a maga kis Power Ranking-jét, mert hát hogy nézne már ki, ha kimaradnánk ebből. Voltak különböző vélemények, de azért nem akkora, hogy ne jussunk dűlőre, viszont cserébe hoztunk egy-egy mondatot is a helyezések mellé, hogy ne legyen olyan „száraz” a lista.

 

 1. Kansas City Chiefs (1-0)

Nincs itt semmi látnivaló. A címvédő tükörsima győzelemmel kezdett, ez pedig az egész szerkesztőségnél első helyet ért.

 1. Baltimore Ravens (1-0)

Itt sincs nagy meglepetés, a Browns elleni meccs a végére alázássá vált, Lamar Jackson pedig továbbra is MVP-formában van.

 1. New Orleans Saints (1-0)

Gond nélkül húzták be a legnagyobb riválisuk elleni meccset. Kell ennél több a harmadik helyükhöz?

 1. Seattle Seahawks (1-0)

Pete Carroll a megtévesztés mestere. 40 évig konzervatív edzőnek álcázta magát, hogy aztán idén mindenkit meglepetésként érjen a pass heavy offense. Szép volt Pete, minket biztosan átvertél!

 1. Green Bay Packers (1-0)

Aaron Rodgers újra a régi önmagát idézi, és megint bebizonyította, hogy még mindig ő észak királya.

 1. New England Patriots (1-0)

Bill Belichick régi vágyát valósíthatta meg azzal, hogy felhasználhatta a Navy playbookját, és nem is nézett ki rosszul ez az új Patriots.

 1. Pittsburgh Steelers (1-0)

A Steelers védelme hétfő estére beköltözött a Giants backfieldjére, már-már a legendás Steel Curtainre emlékeztető dominanciát mutattak.

 1. Buffalo Bills (1-0)

A Jets agyonverésénél bőven lehet nehezebb feladatot elképzelni, de azt meg kell hagyni, hogy igencsak meggyőző teljesítményt nyújtottak.

 1. Tennessee Titans (1-0)

Jóval simábban is nyerhettek volna, ha Gostkowski nem csak a meccs utolsó fél percére érkezik meg, de végül így is sikerült behúzni.

 1. San Francisco 49ers (0-1)

Nem éppen olyan kezdés volt, amiben reménykedtek, ráadásul sok idejük nincs a sebeiket nyalogatni, mert a csoport többi tagja rendesen bekezdett. 1-2 ilyen vereség, és a playoff nagyon messzire kerülhet.

 1. Los Angeles Rams (1-0)

A keretük nem rossz, ezt tudtuk eddig is, a kérdés inkább az volt, hogy kiheverték-e a Super Bowl-vereséget. Jelenleg az igen felé hajlunk, de pár hetet még érdemes várni mielőtt újra a contenderek közé soroljuk őket.

 1. Los Angeles Chargers (1-0)

Egy jó irányítóval elég messzire juthatnának, de Taylor erősen korlátozza a lehetőségeiket, így szükség lenne Herbert gyors fejlődésére. A Bengals ellen még éppen megúszták, de nem lesz mindig ilyen szerencséjük.

 1. Arizona Cardinals (1-0)

Deandre Hopkins úgy kellett ide, mint egy falat kenyér. Az érkezésével Murray is szintet lépett, és az első heti játékuk alapján bejelentkeztek az egyik playoff helyért.

 1. Tampa Bay Buccaneers (0-1)

A támadók elég döcögősen kezdték a szezont, így úgy tűnik, a trónfosztásra még várni kell.

 1. Dallas Cowboys (0-1)

Edzőváltás volt ugyan, de ebből sok nem látszott, olyan volt, mintha Mike McCarthy Jason Garrett Dallasban felejtett playbookját használta volna.

 1. Las Vegas Raiders (1-0)

Josh Jacobs a hátán cipelte a csapatot, és ez elég is volt a Panthers ellen, de, ha komoly céljaik vannak, nem ártana, ha a többiek is megérkeznének.

 1. Houston Texans (0-1)

Bebizonyosodott, amit eddig is tudtunk: Hopkins elcserélése hiba volt. Persze a címvédőtől ki lehet kapni, de ez a játék csalódást keltő volt, a garbage time-ig közük se volt a meccshez.

 1. Minnesota Vikings (0-1)

A Bakhtiari-Ngakoue párharc tökéletesen mutatta be, hogy küldte őket padlóra a Packers.

 1. Indianapolis Colts (0-1)

Ha Riversnek kell megnyerni a meccseket, akkor itt még komoly gondok lesznek, de ez legalább hamar kiderült.

 1. Chicago Bears (1-0)

Trubisky egy negyed erejéig irányítónak nézett ki. Ezzel máris túlszárnyalta a tavalyi évét.

 1. Denver Broncos (1-0)

Alapvetően nem lenne rossz ötlet Fangio-tól, hogy Andy Reidet próbálja másolni, de ezt nem a time managementtel kéne elkezdeni.

 1. Jacksonville Jaguars (1-0)

Trevor Lawrence who? Gardner Minshew nemet mondott a tankolásra, és valljuk be, ha így játszik, ebből nehezen lesz 1/1.

 1. Philadelphia Eagles (0-1)

Tavaly nem voltak skill playerek, most a támadófal funkcionált lengőajtóként. Valahogy meg kéne találni az arany középutat. Lehetőleg azelőtt, hogy Wentzet agyonverik.

 1. Washington Football Team (1-0)

Úgy tűnik, csak egy névváltoztatás kellett a sikerhez. Persze azért sok győzelmet nem érdemes tőlük várni, de Rivera szépen összerakta a csapatot.

 1. Cincinnati Bengals (0-1)

Ha a Chargers ellen se sikerül kiélezett meccset nyerni, akkor nagy gondok vannak. Sovány vigasz, hogy legalább nem Burrow-n múlt.

 1. Cleveland Browns (0-1)

Az összes rúgását kihagyó Seifertet kivágták a meccs után, de ezzel sok problémát nem oldottak meg, az viszont biztos, hogy az azóta Bengals-játékos Seifert utolsó másodperces field goaljával kapnak majd ki hétvégén. Ez már csak így megy Clevelandben.

 1. Atlanta Falcons (0-1)

Ha ezt így folytatják, megint összejöhet egy tavalyihoz hasonló szezonkezdet, onnan meg idén se lesz sokkal könnyebb felállni.

 1. Detroit Lions (0-1)

Ha D’Andre Swift elkapja, akkor se lennének sokkal előrébb. Patricia helyében lassan elkezdenénk csomagolni.

 1. New York Giants (0-1)

Daniel Jones sokkal magabiztosabb volt, mint tavaly, de ezzel a támadófallal nem éri meg a szezon végét. Azt már csak mellékesen említenénk meg, hogy Barkley a futásonkénti fél yardos átlagot se érte el.

 1. Miami Dolphins (0-1)

Ha már Fitzmagicben se lehet bízni, akkor kiben?

 1. Carolina Panthers (0-1)

Mondhatnánk, hogy többet vártunk, de az nem lenne igaz. A top5 picknél jobb eredmény továbbra is meglepő lenne.

 1. New York Jets (0-1)

A hétvégi játékukról nincs mit mondani. Kérem, kapcsolja ki!

Írj hozzászólást