A 100 Thieves készen áll a profi Valorant beindulására!

Felfedték mind az öt csapattagot.

Valorant-ra még nem, de rengeteg esportra lehet fogadni az Unibet oldalán!

Már volt róla szó, hogy az egyik első profi CS:GO játékos, aki a Valorant-ot választotta, nem más, mint Spencer „Hiko” Martin. Írtunk róla, hogy Hiko a 100 Thieves csapatához igazolt, és bár csapat (eddig) nem volt körülötte, biztos alapot nyújthatott az új feltűnő tehetségeknek hatalmas tapasztalatával és remek képességeivel. Úgy látszik, hogy most megtört a csend, a Thieves szervezete ugyanis bejelentette: kész a brigád, már csak a versenyekre várnak.

Érdekes módon nem a Counter-Strike: Global Offensive háza tájáról érkezett a másik négy profi, de még nem is csak egy tipikus kompetitív shooter-ből. Hiko új társai a PlayerUnknown’s Battlegrounds-ból, vagyis az első, nagynak mondható Battle Royale játékból jöttek. Az új Tolvajok név szerint Keane „Valliate” Alonso, Zachary „Venerated” Roach, Dionedre „YaBoiDre” Bond és Alfred „PRIDE” Choi.

Ahogy már írtunk róla, Hiko június elején igazolt a 100-hez, így ő lett a szervezet első profi Valorant játékosa, ezzel együtt a jövendőbeli csapat kapitánya is. A 30 éves ex-CS-s azért csatlakozott ehhez a csapathoz, mert ugyan azt szeretné elérni, mint a szervezet: egy erős, győzelemre született csapatot akar létrehozni. Meglátjuk, hogy a bár lövöldözős, de teljesen más stílusú játékból érkezett új csapattársaival el tudja-e érni ezt a kitűzött célt.

Hárman már részt is vettek egy, az ESPN Esports által szervezett, zárt béta keretei közt megrendezett verseny során, azonban a Valliate, Venerated és YaBoiDre hármassal operáló csapat a csoportkörökben 0-3-ra kiesett. A bajnokságot egyébként nem is CS:GO játékosokból álló csapat nyerte, hanem az Apex Legends-ből érkezők domináltak.

Persze a zárt béta alatti bajnokságokra nem kell sokat adni, mivel mire elérkeznek az éles versenyek, addigra az összes játékosnak lesz ideje kitökéletesíteni a játékát, valamint az összes csapat össze tud szokni. Kíváncsi vagyok, hogy alakul majd a profi Valorant világa, de egy biztos: Hiko és a Thieves nagyon esélyesnek tűnnek topcsapattá válni!

Írj hozzászólást