Az Astralis sikeresen leigazolta Es3tag-ot!

A dán játékos három hónapig volt inaktív, de most visszatér a profi játékhoz.

Talán az Astralis visszatér régi, nagy híréhez az új taggal? Fogadj rá az Unibeten!

Hivatalos: az Astralis leigazolta Patrick „es3tag” Hansen-t, miután a dán profi elhagyta a csapatot, ahol három évig játszott, név szerinte a Heroic-ot. es3tag március 22-én egyezett bele abba, hogy csatlakozik a dán szupercsapathoz, három hónappal az őt előző csapatához kötő szerződés lejárta előtt. Annak ellenére, hogy a Heroic megegyezése a teljes brigád átadásáról a FunPlus Phoenix-nek már megköttetett, és a kínai FPX már bejelentette az öt profi nevét, és már a csapat színeiben játszottak egyet a Flashpoint liga keretein belül.

Az Astralis-nak így már hét leigazolt játékosa van, tekintve, hogy májusban Jakob „JUGi” Hansen is a csapathoz került, hasonló igazolással, mint most es3tag. A dán APW-s már játszott egy nagyon keveset a piros-fehér csapat színeiben, azonban számíthatunk arra, hogy kispadra kerül, amikor Lukas „gla1ve” Rossander és Andres „Xyp9x” Hojsleth visszatér valamikor a nyár folyamán. A HLTV egy interjújában Nicolai „device” Reedtz már biztosra mondta: gla1ve augusztusban már újra felölti a mezt, de Xyp9x még bizonytalan ideig távol marad a profi CS:GO-tól, azért, hogy el tudja kerülni a fölösleges stresszt. Ha minden így marad, akkor ez es3tag javára válhat, tekintve, hogy ezzel a felállással már pályára léphet az augusztus 21 és 30 között megrendezésre kerülő ESL One Cologne bajnokságon.

Device azt is mondta, hogy es3tag „egy nagyon sokoldalú játékos: ért az AWP-hez, a halk játékhoz és a pályakontrolhoz is egyaránt, így tökéletes kiegészítése az Astralis csapatának.” Erre bizonyosan szükségük van, mert a tavaszi csapatátrendezés után eléggé visszaestek a rangsorban. Jelenleg a kilencedik helyen állnak, ami nem túl jó, tekintve, hogy egy időben 82 hétig tartották a világelsőséget. JUGi annyira nem vált be eddig, mint ahogy a csapat arra számíthatott, de gla1ve és Xyp9x visszatérésével biztosan visszatalál a csapat a régi erejéhez. Addig pedig itt van es3tag, aki egy elég jó játékos, ráadásul talán pont rá van szükség, hogy támogassa a csapattársait a mérkőzéseken, így azok jobban tudnak majd érvényesülni. Lesz elég idejük összeszokni a kölni ESL One-ig!

Írj hozzászólást