Babybay és Rawkus is csatlakoztak a FaZe Valorant csapatához.

Overwatch League 2020 Season2020-02-15 / Photo: BEN-PURSELL For Blizzard Entertainment

Igazak a hírek, a volt Overwatch profik a Riot új shooter-éhez pártoltak.

Az Unibeten nemsokára Valorantra is tudtok fogadni!

 

Ötfősre egészült ki a FaZe Clan legújabb csapata, amelyet a Valoriant profi színpadjára szánnak. A két új tag a Blizzard Team-Shooter-éből, az Overwatch-ból érkezik a Riot új, futótűzként terjedő esportjába.

Andrej „Babybay” Francisty júliusban mondott búcsút végleg az Overwatch-nak. Bár akkor még fogalma sem volt róla, hogy mihez fog kezdeni, folyamatosan terjengtek a pletykák arról, hogy a FaZe felé kacsintgat, és a Valorant-ban szeretne nevet csinálni magának.

Az Overwatch-ban DPS szerepet betöltő profi a San Fransisco Shock és az Atlanta Reign csapatoknál is megfordult az Overwatch League-es pályafutása alatt. Nem lesz idegen a terep számára, mármint a csapattársakat tekintve, hiszen Shane „Rawkus” Flaherty mellett még két új bajtársa is ex-OWL-es, név szerint Corey „corey” Nigra és Zachary „ZachaREEE” Lombardo, ötödikként pedig a visszavonult CS:GO profi, Jimmy „Marved” Nguyen erősíti a FaZe új erőművét.

Ahogy mondtam, Rawkus is az Overwatch-ban szerzett magának nevet, viszont augusztus elsején szögre akasztotta az OWL-kabátot. Kicsit később csatlakozott, mint Babybay, és jelenleg ő a legfrissebb OWL-ből Valorant-ba átmigrált esportoló, viszont az eddigiekből ítélve nem ő lesz az utolsó. A sor egyébként Jay „sinatraa” Won-nal kezdődött, aki áprilisi átpártolásakor még az OWL címvédő MVP-je volt.

Rawkus eddig is a FaZe-nél játszott, 2016 és 2018 között erősítette az atlantai szervezet Overwatch csapatát, azonban úgy érezte, hogy a Valorant-brigáddal több szerencséje lehet, mint a Houston Outlaws-nál.

Az új ötös egyébként részt vesz a FaZe által szervezett meghívásos Valorant versenyen, amely augusztus 6 és 9 között kerül megrendezésre. A közvetítést, és az új FaZe mérkőzéseit mind a Valorant hivatalos Twitch csatornáján, mind a FaZe csatornáján követni tudjátok!

Írj hozzászólást