Elkezdték újraépíteni az Immortalst!

Az észak-amerikai LoL csapat csalódásokkal teli éve után teljesen átalakul.


A rájátszások még tartanak, nemsokára pedig a világbajnokságra is tudsz fogadni az Unibeten!


Az Immortals számára a 2020-as szezon egyet jelentett a kudarccal. Mind a tavaszi, mind a nyári szezonban a tabella vége felé értek el helyezést, és így mondanom sem kell, de lecsúsztak a rájátszásokról. Most, hogy az LCS nyári szakaszának rájátszásai a végéhez közelednek, a sereghajtó csapatok az újraszerveződésen gondolkodhatnak. A Halhatatlanok pedig nem aprózzák el az átszerveződést: négy csapattagot és az edzőjüket is szélnek eresztették.

Twitter oldalukon ma jelentették be, hogy megválnak négy kezdőjátékostól, valamint a csapat edzőjétől. Csapat nélkül marad így az Európából Amerikába költöző legendás felsőösvényes, Paul „sOAZ” Boyer, a csapat eddigi lövésze, Johnny „Altec” Ru, a támogatójuk, Austin „Gate” Yu, a középső ösvényesük, Jeremy „Eika” Valdenaire és az eddigi coach, Adrien „GoToOne” Picard.

 

A szervezet persze nem marad játékosok nélkül, ugyanis az Immortals eddig két csapattal dolgozott, és inkább a kevésbé használt profiknak intettek búcsút. Ez a nyári szakaszban inkább problémát jelentett, mint extra ütőkártyák, a sok játékos és folyamatos cserélgetés miatt egyik ötös sem tudott rendesen összeérni – többek közt ez okozta az Immortals vérszegény szereplését. Bár tavasszal sem tudtak kiemelkedő eredményeket felmutatni, ott mégis csak 8-11-es mérleggel zárták a szezont, szemben a nyári utolsó hellyel, ahol mindössze 4 győzelmet sikerült összekaparniuk a 18 alapszakaszbeli meccsből.

A négy játékos és GoToOne elengedésével már csak hatan maradtak az Immortals keretében. Kieran „Allorim” Logue a felső ösvényt védelmezi, Nicholas James Joseph „Potluck” Pollock és Jake Kevin „Xmithie” Puchero tudják cserélgetni az erdész szerepét, David „Insanity” Challe maradt középen, lövészként Apollo „Apollo” Price léphet pályára jövőre, akit Nickolas „Hakuho” Surgent fog majd támogatni.

A csapatnak jelenleg nincs vezetőedzője, amely mindeféleképp orvosolandó probléma a 2021-es szezont tekintve. Az Immortals számára a legjobb az lenne, ha egy profi coach-ot sikerülne leigazolniuk, aki ki tudja hozni a fiatalabb tehetségekből a bennük rejlő potenciált. Persze hosszú lesz az offseason, pláne az Immortals-nak, akik a Worlds-öt is csak otthonról kísérhetik figyelemmel, szóval minden idejük megvan, hogy egy ütőképes brigáddal álljanak a Rift-hez tavasszal!

Írj hozzászólást