Elválnak a 100 Thieves és Meteos útjai

A veterán erdész egy év után elhagyja a Tolvajokat.

Bár Meteos új szervezetére egyelőre nem, a legjobb csapatokra azonban lehet fogadni az Unibeten!

Egy hónappal az után, hogy az Academy csapatba tették a főcsapatból, William „Meteos” Hartman, a veterán erdész közös megegyezés alapján elhagyja a 100 Thieves szervezetét. Meteos a Twitteren egy Twitlonger formájában számolt be arról, hogy a “tolvajok” a 17 éves Shane „Kenvi” Espinoza-t tették a helyére, és bár felajánlották neki, hogy váltakozva játszanak, a 2012 óta profi szinten játszó dzsungeles visszautasította az ajánlatot. Emellett azt is mondta, hogy a Thieves megengedte neki, hogy más csapatokkal tárgyaljon, viszont még nem járt sikerrel, mert ilyen hirtelen csatlakozás nem tenne jót se neki, se a csapatoknak.

Meteos június 28-án került a kispadra, amikor a csapat vesztett a TSM ellen, és így 1-5-ös mérleggel néztek szembe a következő ellenfeleikkel. A profi erdész arról is beszámolt, hogy a csapattársai nem tudtak erről a döntésről előzetesen, utólag pedig nem értettek vele egyet, valamint azt is mondta, hogy a csapat managere, Christopher „PapaSmithy” Smith, valamint az edzők nincsenek tisztában azzal, hogy mi a legjobb a csapatnak. Később ezekért a kijelentésekért bocsánatot kért, azt mondta hibázott, és egyáltalán nem viselkedett professzionálisan.

Meteos 2013 és 2016 között csinált nevet magának a Cloud9 színeiben, amikor a csapat az első aranykorát élte. Meteos-szal többször nyerték meg az LCS rájátszásait, többször járták meg a világbajnokságot, valamint első helyen végeztek olyan nemzetközi versenyeken, mint az IEM San Jose 9 szezonja.

A 2016-os távozása után a C9-től rengeteg csapatnál megfordult, játszott a Phoenix1, a 100 Thieves, az OpTic Gaming, az Immortals és a FlyQuest színeiben, bár ezutóbbinál nem játszott a főcsapatban, csak az Academy-ben kapott helyet. 2017-től 2018 júliusáig játszott először a “tolvajoknál”, majd 2019 novemberében csatlakozott újra. A csapattal a legjobb eredménye a 2018-as tavaszi alapszakasz megnyerése volt, 2020-ban pedig harmadik helyen végeztek az alapszakaszban, és hatodikok lettek a rájátszások során.

Meteos-nak jelenleg fogalma sincs, hogy merre menjen tovább. Az is elképzelhető, hogy idén már nem látjuk profi csapat színeiben játszani, de az is lehet, hogy valamelyik sereghajtó csapat leigazolja, tekintve, hogy mégis csak egy nagyon nagy nevű erdészről van szó. Mindenesetre a legjobbakat kívánjuk neki!

 

Írj hozzászólást