Beköszönt a vihar!

Csütörtökön megérkezett az egyik legjobban várt hősátdolgozás a League of Legends-be! A szezon elején tartott „Kit gondoljunk újra?” szavazáson a Riot a játékosokat kérte meg, hogy válasszanak pár bajnok közül, így eldöntve, hogy kinek a kinézetét és játékmenetét frissítsék. A legtöbb szavazatott Fiddlesticks kapta, akinek nagyon sikeres VGU-t hozott össze a Riot. Őt követte Volibear, akire már alig kell várni, ugyanis a következő, 10.11-es frissítésben érkezik a Megállíthatatlan Vihar!

Addig is egy kicsit nézzük át a Viharisten képességeit:

Passzív – The Relentless Storm

Volibear alaptámadásai és képességei bónusz támadási sebességet adnak, és ha összesen ötször használunk képességet, vagy ütjük meg az ellenségeinket, a támadásaink láncvillámot fognak útjukra engedni, varázssebzést okozva a közeli ellenfeleknek. Nagyon hasznos képesség mind az ösvény feltolásához, mind a dzsungel kitakarításához.

Q – Thundering Smash

Az új Q nagyban hasonlít a régihez, annyi a különbség, hogy az eddigi fellökés, majd az ellenség magunk mögé dobása helyett már csak elkábítjuk a célpontot. Viszont még mindig kapunk mozgási sebességet, hogyha ellenség felé futunk

W – Frenzied Maul

Volibear megsebez és megjelöl egy ellenséget, minden on-hit effektet hozzáadva a sebzéshez. Ha a képességet ismét a megjelölt célponton használjuk, akkor bónusz sebzést okozunk, valamint gyógyítjuk magunkat.

E – Sky Splitter

Volibear villámmal sújt le egy területen, sebezve és lassítva minden eltalált ellenfelet. Hogyha ő maga is a célterületen van, akkor egy pajzsot kap.

R – Stormbringer

Volibear a célterületre ugrik, lassítva és sebezve az eltalált ellenségeket, valamint bónusz életerőt kap, és sokkal nagyobb lesz. Az eltalált tornyokat egy kis ideig kikapcsolja.

 

A Riot nagyon fején találta a szöget ezzel a VGU-val. Megtartották azokat a képességeket, amelyek Volibear identitását adták, gyakorlatilag minden mai mértékkel hasznosrégi képességét beletolták a passzívba, ami meglepően jól működik együtt. Az extra erő mellé muszáj volt valamit gyengíteni, ezért lett kábítás a hátradobásból a Q-n. Viszont az egész eszköztárat az ulti koronázza meg, a beépített Ohmwrecker és az extra tankosság igazi szörnyeteget csinált a medvéből. Már nem kell sokat várni az érkezésére, valószínűleg jövőhéten már az éles szervereken is játszható lesz!

Írj hozzászólást