Az új Battlegrounds minionok!

Az új Battlegrounds minionok!
A hősök mellé pár sárkánykatona is érkezett.

Az új Battlegrounds minionok!

A hősök mellé pár sárkánykatona is érkezett.

Az egyik előző cikkemben a Hearthstone Battleground Dragon Update új hőseiről számoltam be nektek, viszont a frissítés oroszlánrésze még hátra van. A 7 új választható hős mellé kaptunk 18 új Minion-t is, ezekből pár az alap Hearthstone-ból ismert karakterek, de a nagyrészük Battlegrounds exkluzív tartalom, tehát csak az Autochess módban érhetjük el őket. Vegyük is sorra az összeset!

Bronze Warden: 3-as szintű, 2 támadási erővel és 1 élettel rendelkezik, valamint Reborn, Divine Shield kulcsszavakkal, és Dragon jelzővel ellátva. Egy erős Minion a sárkány alapra épülő seregekhez, valamint az új, Bolvar, Fireblood sereghez is tökéletes

Cobalt Scalebane: 4-es szintű, 5 támadási erő és 5 életerő, Dragon jelzővel ellátva. A körünk végén egy véletlenszerű baráti Minion-nak plusz három támadási erőt ad. A kártya ugyan azt csinálja, mint a sima Hearthstone-ban, valószínűleg itt is olyan erős lesz, mint ott.

Dragonspawn Lieutenant: 1-es szintű, 2 támadási erő és 3 életerő, Taunt kulcsszóval és Dragon jelzővel ellátva. Egy alapegység a Sárkányos archetípushoz.

Drakonid Enforcer: 4-es szintű, 3 támadási erő és 6 életerő, Dragon jelzővel. Ha egy baráti egység elveszíti a Divine Shield-jét, akkor kap 2-2 támadási és életerőt. Inkább a Divine Shield-re építő seregekbe lesz hasznos, mint a sárkányokból állókba.

Glyph Guardian: 2-es szintű, 2 támadási erő és 4 életerő, Dragon jelzővel. Ha támad, megkétszereződik a támadóereje. Szintén egy sokoldalú kártya, önmagában és sárkányok közt is hasznos.

Hangry Dragon: 3-as szintű, 4 támadási és 4 életerő, Dragon jelzővel ellátva. A körünk elején, ha nyertük az előző ütközetet, kap 2-2 támadó- és életerőt. Jöhetnek a mémek arról, hogy ha megvásároljuk, soha többet nem nyerünk.

Herald of Flame: 4-es szintű, 5 támadási és 4 életerővel, Overkill kulcsszóval és Dragon jelzővel. Overkill képességével 3 sebzést okoz a legbaloldalibb ellenséges harcosnak. Az Overkill nem volt túl sikeres Standard-ban és Wild-ban, meglátjuk, hogy a Battlegrounds-ban hogy szuperál.

Holy Mackerel: 6-os szintű, 8 támadási és 4 életerővel rendelkező Murloc jelzős Minion. Képességének köszönhetően, ha egy baráti Minion elveszti a Divine Shield-jét, akkor ő Divine Shield-et kap. Úgy látszik a Blizzard nagyon szeretné erőssé tenni a Divine Shield seregeket.

Imp Mama: 6-os szintű, 6 támadási erővel és 8 életerővel bíró Demon. Ha sebződik, megidéz egy véletlenszerű Demon jelzős Minion-t, és Taunt-ot is ad neki. Ezzel a Minion-nal végre más végjátéka is van a Demon seregeknek, mint Mal’Ganis.

Kalecgos, Arcane Aspect: 6-os szintű, 2 támadási ereje és 8 életereje van, valamint Dragon jelzője. Ha kijátszunk egy Battlecry Minion-t, akkor 1-1 támadó- és életerőt ad a sárkányainknak. A Blizzard lehát Kalecgos-t szeretné a sárkányok játék végi erőművének.

Murozond: 5-ös szintű, 5-5 támadási és életerővel, és természetesen Dragon jelzővel. Amikor kijátsszuk, kapunk egy Minion-t az előző ellenfelünk seregéből a kezünkbe. A játék vége fele hasznos, viszont ott van a random-faktor, mivel a Minion-t nem tudjuk kiválasztani.

Nadina the Red: 6-os szintű, 7 támadási erő, 4 életerő. Deathrattle képessége során Divine Shield-et ad a többi baráti harcosnak. Nagyon erős, nagyon hasznos, Bolvar nagyon örülni fog.

Razorgore, the Untamed: 5-ös szintű, 2 támadási erő és 4 életerő, és a megszokott Dragon jelző. Kevés számmal rendelkezik, viszont itt jön be a képesség, mivel minden kör végén kap 1-1 támadó- és életerőt minden barátságos sárkány után. Kalecgos-szal jó kombó lesz.

Red Whelp: 1-es szintű, 1 támadóerő, 1 életerő, Dragon jelző. Minden kör elején véletlenszerűen sebez egyet egy ellenséges Minion-ba minden baráti sárkány után. Egyes szintű, de mégis a játék végén találom hasznosnak, a Divine Shield-ek leszedésére.

Steward of Time: 2-es szintű, 2 támadási erővel és 4 életerővel rendelkező Dragon. Ha eladjuk, mindegyik Minion-nak adunk +1/+1-et Bob Kocsmájában. Talán egyszer meg lehet vásárolni, viszont nem találom olyan erősnek, mint többi pikkelyes testvérét.

Twilight Emissary: 5-ös szintű, 6 támadóerő, 8 életerő, Dragon, Taunt kulcsszóval, valamint egy Battlecry-al, ami egy sárkányunknak ad +3/+3-at. Az új Kalecgos-szal tökéletesen működik együtt.

Unstable Ghoul: 2-es szintű, 1 támadási és 3 életerővel rendelkezik. Taunt és Deathrattle kulcsszavakkal is ellátták. Deathrattle-je 1-et sebez minden Minion-nak, tehát azonos a sima Hearthstone-beli párjához, minden tekintetben. Pár kombót már kitaláltak a játékosok, és a Divine Shield-ek ellen is hasznos

Waxrider Togwaggle: 2-es szintű, 1 támadóerővel és 2 életerővel rendelkezik. Ha egy baráti sárkány megöl egy ellenséget, kap +2/+2-őt. Ha hamar meg tudjuk szerezni Bob-tól, akkor a játék végén is hasznos tud lenni, mindenképp erős a sárkányokra építő seregekben.

Láthatjuk, hogy nagyon sok és nagyon különböző harcosokat kaptunk, amik már most felrázták a metát, pedig csak pár napja elérhetőek. Az, hogy milyen őrült kombókat találnak ki a játékosok, csak később derül ki, de a Blizzard kitett magáért az új sárkányokkal!

Írj hozzászólást