Nagyszabású gálával tér vissza a küzdősportélet Egerbe!

Augusztus 15-én a Cutler Fitness by Allure szervezése révén 7 nagyszerű harcot láthatunk, MMA, Muay Thai, valamint a legendás, egyre ritkábban fellelhető K1 szabályrendszer berkein belül. Fónagy László beharangozója.


Fogadjunk, hogy Makai Renátó kiütéssel nyer!


Ugyan a koronavírus miatt gyakorlatilag mindenki éve kisebb-nagyobb mértékben tönkrement, a sportélet úgy fest, hogy lassan de biztosan újraindulhat. Egerben, a Cutler Fitness by Allure kezdeményezése jóvoltából, a Thai Works Team Hungary harcosai is megmérettetik magukat.

Az esemény két fő attrakciója, MMA szabályrendszerben lesz. E két harcot a Sárközi MMA Team és Balla Tamás szervezésének köszönhetjük.

Főmérkőzésben, a veterán nehézsúlyú, Makai Renátó a német Marius Al-Ani-val szemben bizonyíthat. A nem mellesleg pankrátorként is tevékenykedő Makai lassan fél évtizede veretlen MMA-ban, hat meccsesre dagaszthatja győzelmi szériáját. Őket megelőzve lép ketrecbe Pászthy Tamás, Máté Erik ellen, szintén MMA mérkőzés berkein belül.


A két MMA harcot, a HMMAF felügyeli majd.


A legendás K-1 szabályrendszer mára lassan eltűnőben van, de 4 összecsapással, méltó módon lesz felidézve az esemény közepén.

A K-1 harcok főmérkőzésén, 75 kilogrammos súlycsoportban, Tresó Roland és Kinhefner Dávid csapnak össze. A Thai Works Team Hungary színeiben Adler Dávid, Sebestyén Cselét fogadja majd. A mérkőzés K-1, 77 kilogrammos súlycsoportban kap helyet, Csele hó végén nem mellesleg címmérkőzésre is készül, így most, e harc során gyűjthet tapasztalatot Dávid ellen.

Egy elmaradó összecsapás miatt, Tóth Krisztián és Gulyás Béla 66 kilogrammban csapnak össze. A két harcos alig néhány napja került be a gálára, üdítő színfoltjai lesznek a K-1 harcoknak.

Adler Dávid húga, Netti pedig 54 kilogrammban, az est egyetlen hölgy harcában vesz majd részt, Nagy Zsófia ellen. Külön intrika a meccs kapcsán, hogy ez egy visszavágó, a tavaly év végi SuperFight Series gálán Netti keze került magasba.

Szintén Thai Works Team Hungary produktum Ferencz Tamás is, aki Éles Levente ellen húzza majd el a függönyt. A két fiatal, az est első, bemutató mérkőzésén, Muay Thai szabályrendszerben.


A Muay Thai és K-1 harcok a Muay Thai Szakszövetség felügyelete alatt kerülnek megrendezésre.


Nagy Ádám, Muay Thai szakszövetség északi régiójának vezetője elárulta, hogy a Thai Works Team Hungary rendkívül nagy örömmel állít három versenyzőt is a ketrecbe. Ádám, aki nem mellesleg a Thai Works Team Hungary feje is, kiemelte, hogy az állóharcok szervezése során fő szempont volt, hogy egyfajta Északi Régió vs. budapesti és környéki harcosok megmérettetése legyen az alapötlet.

Nem mellesleg, amennyiben ez, a Cutler Fitness by Allure által életre hívott rendezvény sikert arat, valószínűleg folytatást is kaphat majd, több mérkőzéssel és a régi, K-1 tornákat idéző, kvalifikációs tornákkal, mely év végén, egy döntőben csúcsosodhat ki.

Szerezd be előre a belépőjegyed, hiszen a férőhelyek száma véges!

Elővételes jegyárak: Normál belépő: 2500 Ft (A belépő ára tartalmazza az Allure Bistroban tartandó afterpartyba is a belépési jogosultságot), VIP asztal 79.990 Ft/asztal (1 asztal max. 4 fő részére váltható, amely korlátlan italfogyasztást tartalmaz a mérkőzések alatt, illetve egész napra fitness és wellness belépőt is)

Jegyek megvásárolhatók az Allure komplexumban, illetve online a cooltix.hu oldalán.

Írj hozzászólást