Ötszörös Challenger a Fnatic helyettes midlanere

MagiFelix megcsinálta, mind az öt pozícióban elérte a legmagasabb rangot.

Lehet, hogy valamikor becserélik? Ezt nem lehet tudni, azonban a Fnatic győzelmeire lehet fogadni!

A Fnatic jelenleg az egyik legerősebb csapat a profi európai League of Legends színterén. Ez rengeteg dolgon múlik, jó csapatmunka, jó edzői munka, de talán a legfontosabb a jó egyéni teljesítmény. De a Fnatic nem csak a pályán erős, a kispadon is tehetséges játékosokkal rendelkezik. A legjobb példa erre a helyettes középpályás, Felix „MagiFelix” Bostrom legújabb teljesítménye: mind az öt pozícióban elérte a legmagasabb rangot, vagyis a Challenger-t.

A 20 éves félprofi ezt úgy érte el, hogy öt különböző felhasználót regisztrált a LoL-on belül, és mindegyiket egy-egy pozíciónak szentelte. Külön volt tehát egy Top, egy Jungle, egy Mid, egy ADC és egy Support alteregója, és most, hogy az erdész felhasználója is magasan Challenger lett (a szezonban már másodszor), kész van: az összes Végtelen Követ összegyűjtötte. Érdekesség még, hogy a Mid-es felhasználója a nyugat-európai szerver első helyén állt nemrég, a Top-ossal pedig a második helyet sikerült megcsípnie.

MagiFelix 2016-ban kezdte profi pályafutását, mindösszesen 16 évesen, az EURONICS Gaming csapatánál. Minden szakaszban csapatot váltott, míg végül megérkezett a Fnatic Rising-hez, vagyis a Fnatic B csapatához 2019 januárjában. A neve akkor tűnt fel először, amikor a Youthcrew Esports csapatánál játszott, és egyszerre öt középső ösvényes felhasználója volt a szerver top 20 játékosa között.

MagiFelix 2019-ben tette először (és egyelőre utoljára) a tiszteletét, amikor beszállt a fekete-sárgákhoz, miután Martin „Rekkles” Larsson kiült az oldalvonalra, és Tim „Nemesis” Lipovsek helyettesítette a lövész pozícióban. Így volt szükség a csere-midesre, viszont sajnos a mérkőzés csúnya vereséggel zárult, bár ez egyáltalán nem MagiFelix hibája volt, tekintve, hogy a legjobb egyéni statisztikával rendelkezett csapattársai közül.

Most már igazán itt lenne az ideje, hogy egy topcsapat leigazolja Felixet állandó játékosként. Hiszen bebizonyította: minden pozíción megállja a helyét, sőt!

Írj hozzászólást