Büntető.com

Kemény közlemény az angol válogatottnál

Bulgária ellen lépnek pályára az angolok, az EB selejtező következő játéknapján, akik még bőven a mérkőzés előtt felhívták az UEFA és a hazai szurkolók figyelmét arra, hogy ha akár csak egyszer rasszista inzultus éri bármelyik brit játékost, az egész csapat levonul a pályáról.

„Sokat beszéltünk erről, egységes az álláspontunk. Harry Kane azt mondta, ha megtörténik, mindannyian levonulunk a pályáról – mondta a rasszista inzultusokkal kapcsolatban Tammy Abraham a The Guardiannek. – Gareth Southgate is elejét venné ennek, nincs helye a futballban. Nem csak egy emberre hat, az egész csapatra. Ha úgy döntünk, hogy nem akarjuk folytatni a mérkőzést, csapatként fogunk viselkedni, és együtt hagyjuk el a játékteret. A szövetségre bízzuk a döntést, bármi legyen az eredmény.”

A bolgár szurkolók még júniusban viselkedtek sportszerűtlenül a csehek és a koszovóiak elleni találkozókon, amiért részleges stadionbezárást kapott a bolgár szövetség.

Fogadj az angolok meccsére, és nyerj!

Legnépszerűbb hírek

Griezmann-Neymar csere a láthatáron?

Megoldás lehetne minden problémára

Massimiliano Allegri a Manchester United csapatánál?

Már angolul tanul az olasz mester.

300 euróra büntették a Barcelonát

Griezmann miatt kapták a büntetést.

Legfrissebb hírek

Ismét rasszizmus az angolok elleni mérkőzésen

Komolyan fontolóra vették az angol játékosok, hogy levonulnak a pályáról.

Nikolic újra Fehérváron?

Hazatérhet a korábbi közönség kedvenc

Bogdán Svédországban folytathatja

Nem lesz belőle Vasas-játékos