Büntető.com

Kemény közlemény az angol válogatottnál

Bulgária ellen lépnek pályára az angolok, az EB selejtező következő játéknapján, akik még bőven a mérkőzés előtt felhívták az UEFA és a hazai szurkolók figyelmét arra, hogy ha akár csak egyszer rasszista inzultus éri bármelyik brit játékost, az egész csapat levonul a pályáról.

„Sokat beszéltünk erről, egységes az álláspontunk. Harry Kane azt mondta, ha megtörténik, mindannyian levonulunk a pályáról – mondta a rasszista inzultusokkal kapcsolatban Tammy Abraham a The Guardiannek. – Gareth Southgate is elejét venné ennek, nincs helye a futballban. Nem csak egy emberre hat, az egész csapatra. Ha úgy döntünk, hogy nem akarjuk folytatni a mérkőzést, csapatként fogunk viselkedni, és együtt hagyjuk el a játékteret. A szövetségre bízzuk a döntést, bármi legyen az eredmény.”

A bolgár szurkolók még júniusban viselkedtek sportszerűtlenül a csehek és a koszovóiak elleni találkozókon, amiért részleges stadionbezárást kapott a bolgár szövetség.

Fogadj az angolok meccsére, és nyerj!

Legnépszerűbb hírek

Eltűntek a süllyesztőben – I rész, Bojan Krkic

Pedig 2007-ban elképesztő ütemben robbant be a Barcába

Oroszország nem vehet részt a a következő olimpián és vb-n

Laboratóriumi eredmények manipulálása miatt négy évre eltiltották Oroszországot.

Luka Jovic távozni fog Madridból

Olaszország felé veheti az irányt

Legfrissebb hírek

Arsenal kiütés

Rég nem játszottak ilyen jól az "ágyúsok".

Simán nyert a Bayern München

Köln-Bayern München 1-4

Késői góllal nyert a Spurs

A 94. percben szereztek győztes gólt.