Büntető.com

Könnyeivel küszködött a Bayern mellőzött játékosa

Javi Martinez nem a legjobb időszakát éli a pályafutásának, alig-alig jut játéklehetőséghez a bajoroknál, idén mindössze 131 percet töltött a pályán. Hétvégén a Hoffenheim ellen végig a kispadon ült, a mérkőzés után pedig eltört a mécses a baszk játékosban. A Bayern München edzői stábjának tagja, Hansi Flick vette észre a szomorkodó középpályást, és próbálta megvigasztalni.

„Nem láttam a képeket – idézte a Die Welt a mérkőzés után Hasan Salihamidzic sportigazgatót. – Természetesen bosszantó lehet Javi számára, hogy nem lépett pályára. De hosszú még az idény, mindenki meg fogja kapni a lehetőséget, ő is. Megértem azokat a játékosokat, akik nem jutnak lehetőséghez. Mindenki futballozni szeretne. Niko Kovac meg akarja találni a megfelelő formációt, az ideális felállás kialakítására törekszik.”

Javi Martínez 2012 nyarán igazolt az Athletic Bilbaótól a Bayern Münchenhez, amellyel hétszeres német bajnok, négyszeres Német Kupa-győztes, valamint Bajnokok Ligája-győztes is lett. Az elmúlt hét évben 219 tétmérkőzésen lépett pályára a bajorok színeiben, 13 góllal és 9 gólpasszal segítette a csapatot. A spanyol válogatottal világ- és Európa-bajnok lett.

Mindeközben a spanyol sajtó már többször összeboronálta nevelőklubjával, a Bilbaóval, melynek színeiben több mint 250 mérkőzésen játszott, mielőtt a Bayernhez szerződött. Nem kizárt, hogy Thomas Müller mellett még egy rutinos játékost elveszít a Bayern München a közeljövőben.

Fogadj és nyerj! Regisztrálj még ma!

Legnépszerűbb hírek

Griezmann-Neymar csere a láthatáron?

Megoldás lehetne minden problémára

Massimiliano Allegri a Manchester United csapatánál?

Már angolul tanul az olasz mester.

300 euróra büntették a Barcelonát

Griezmann miatt kapták a büntetést.

Legfrissebb hírek

Ismét rasszizmus az angolok elleni mérkőzésen

Komolyan fontolóra vették az angol játékosok, hogy levonulnak a pályáról.

Nikolic újra Fehérváron?

Hazatérhet a korábbi közönség kedvenc

Bogdán Svédországban folytathatja

Nem lesz belőle Vasas-játékos