Büntető.com

Crypto előbújt a homályból!

Lassan beköszönt a Respawn Battle Royale játékának, az Apex Legendsnek a harmadik szezonja, ez pedig rengeteg változást hoz el, hasonlóan az előző két szezonváltáskor. De most nem az eddigi pálya változik drasztikusan, hanem egy teljesen új terepre költözik a fiktív Apex bajnokság. Emellett a régebbi hősök, mint Gibraltar durva erősítéseket kapnak a képességeikre, és a Hemlokot is buffolják. De a mai cikkemben nem ezekről lesz szó, most a hosszú ideje különböző Easter-Eggekkel a szemünk előtt lengetett új hős, Crypto lesz terítéken!

 

Többször megjelent már valamilyen módon a King’s Canyon-ban, mint amikor a pályán elhelyezett kijelzőkbe zavart bele, vagy amikor a Wraith-es eseménynél megjelent az új pályarész egyik lezárt szobájában, és ha észrevettük, akkor kifutott a szoba ajtaján, el a szemünk elől. Viszont most, hogy egyre közelebb ér a következő frissítés, a fejlesztők lerántották róla a leplet!

 

A koreai nemzetiségű bajnok egy Bloodhoundhoz hasonló nyomkövető karakterként érkezik az arénába. Először az aktív, Tactical képességével kezdem, mert a többi erre épül. Crypto legjobb barátja egy kis Megfigyelő Drón, akit ki tudunk küldeni a harctér fölé, és rajta keresztül figyelni a történéseket. Ezzel egyébként jelezni is tudunk csapattársainknak, és biztonságos távolságból mérhetjük fel a terepet. Ha esetleg a Drónt lelőnék, akkor 40 másodpercet kell várjunk, amíg a következő útnak indítható. A passzív képessége is a drónjához köthető, mivel azt, amit a kis szerkezet látott, pár másodpercig mi és csapattársaink is láthatjuk, hasonlóan Bloodhound taktikus képességéhez. Így nagyon hatékonyan fel tudjuk deríteni a bujkáló alakulatokat. És végül nézzük Crypto végső képességét, ami egy EMP töltetet robbant a drónunk körül. Ez sebzi az ellenségeink páncélzatát, valamint egyből elpusztítja a lerakott készülékeket, mint Wattson falai és ultija, vagy Caustic csapdái. Ezzel a gyakorlatilag erődöt építő játékosok napját ronthatjuk el.

Nagyon ötletes képességekkel érkezik tehát Crypto, meglátjuk, hogy mennyire lesz hasznos az új legenda!

Fogadj és nyerj! Regisztrálj még ma!