Büntető.com

Fontos információk a Splitbe utazó magyar szurkolók számára

Férfi A-válogatottunk október 10-én 20.45 órakor Splitben lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn a házigazda horvátok ellen. Információk a kiutazó magyar szurkolóknak.

A magyar szurkolók által megvásárolt utalványok helyszíni átváltására a mérkőzés napján 12.00 órától 21.00 óráig a spliti Spaladium Arena (Ul. Zrinsko Frankopanska 211) jegypénztárában lesz lehetőség, ami mintegy 10 perc sétára található a mérkőzés helyszínétől, a Poljud Stadiontól (Split, 8 Mediteranskih igara utca 2). A Spaladium Arénánál jelölték ki az érkező magyar szurkolók parkolóját is, itt szurkolói zóna kerül kialakításra, büfékkel, wc-kkel. 

A magyar szurkolók a délnyugati tribünön foglalnak helyet. A helyi szervezők kiemelt kockázatú eseményként kezelik a mérkőzést, kérjük, mindenki tartsa magánál személyi azonosításra alkalmas okmányát, mert a rendezők kérhetik a személyi igazolvány vagy útlevél bemutatását. 

Felhívjuk a kiutazó szurkolók figyelmét, hogy Horvátországban szigorú szabályozások vonatkoznak a sportrendezvényekre, a bevihető tárgyakra, az alkoholos befolyásoltságra, a nézőtéri magatartásra, amit a rendezők és a rendőrség is ellenőrizhetnek. A pályarendszabályok megszegéséért súlyos büntetések járnak. - írja az mlsz.hu

Minden magyar szurkolónak jó szurkolást kívánunk, és biztonságos túrát!

Fogadj a horvát-magyarra és nyerj!