Büntető.com

Idén 10 éves a League of Legends!

Elérkezett a második X a Riot Games világhírű mobájának, a League of Legendsnek! A játék 2019 október 16-án ünnepli a tizedik évfordulóját, ami rengeteg újdonságot hoz el magával. Változik a logó, kiadják az ünnepi 10. Riot Pls adást, amely magyar idő szerint 16-án, hajnali háromkor kezdődik élő közvetítés formájában. Ha valaki esetleg nem tud csatlakozni, ne féljen, mivel másnap is elérhető lesz a közvetítés ismétlése!

 

A Riot Pls-ben vissza fognak tekinteni a játék legszebb és a cég kedvenc pillanataira, valamint valószínűleg rengeteg újdonságot is be fognak mutatni a jövőre nézve. Egyelőre annyit árultak el, hogy a TFT nagy frissítése kerül terítékre, de ne aggódjunk, nem ez lesz az egyetlen téma!

Egyébként a LoL-al naponta 8 millióan játszanak, ez több, mint a Steam tíz legnépszerűbb játékának napi játékosszáma összesen! Ez hatalmas közösséget jelent, amit megéri ünnepelni, és a Riot többször is említette, hogy idén szeretné kimutatni háláját a játékosok irányába.

Említettem, hogy megújul a logó is, amivel azt szeretnék megmutatni, hogy a jövőre koncentrálnak. Az új dizájn alul láthatja mindenki!

Szóval mindenki mentse el a dátumot valahova, és csatlakozzon a Riot Pls adásához, ahol garantált lesz a szórakozás és a sok meglepetés!

Regisztrálj, fogadj és nyerj!