A hálaadás napi meccsek piacai

Ha a hálaadás napja, akkor NFL. Idén sem maradunk meccsek nélkül, bár közel sem a legerősebb, legjobb formában lévő csapatokat láthatjuk. Mi ennek ellenére megvizsgáltuk a meccsek piacait. Íme, az esélylatolgatásunk!


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!  


 

CHICAGO BEARS vs. DETROIT LIONS (CSÜTÖRTÖK 18:30)

Alapvetően nagyon nehéz esélyeket latolgatni csütörtöki meccsekre, mert a kevés pihenő és rövid felkészülési idő tud furcsa dolgokat okozni, ez az NFC North rangadó ráadásul más okokból is problémás. Ha csak a keretek erősségét és a két csapat mérlegét nézzük, akkor ennek tükörsima Bears-győzelemnek kellene lennie még Justin Fields kiesésével is, ugyanis Andy Dalton egyelőre jobban működik Matt Nagy támadósorában, mint az újonc irányító. Nagy személye azonban bőven szolgáltat kérdéseket. Felröppentek hírek, hogy a meccs után megköszönik a munkáját Chicagóban, ami egyrészt extra motiváció lehet számára, hogy teljesen kiürítse a playbookot, másrészt egyáltalán nem biztos, hogy a játékosok ugyanúgy fognak harcolni érte, főleg, hogy vannak pletykák az öltöző elvesztéséről is.

Ezzel szemben a Lionsnél a nyeretlenség ellenére is rendkívül motivált a csapat, és meglepően kompetitívek tudnak lenni, talán ennek is köszönhető, hogy a Bears csak 2,5 pontos favorit. A küzdésen kívül viszont nehéz jó dolgokat mondani a detroitiakról, a keretben alig találunk kezdő kaliberű játékost. Különösen igaz ez a QB posztra, ahol Tim Boyle és egy sérült Jared Goff közül kell választaniuk. Ezeket figyelembe véve nagyon nehéz elképzelni, hogy győzni tud a Lions, sőt a Bears legalább 3 pontos győzelmére is elég jó esély mutatkozik. A két csapat problémáit figyelembe véve a 41 pont is elég soknak tűnik, és amennyiben nem fordul a meccs blowoutba, jó eséllyel nem lépik át ezt a határt.

 

Exkluzív hálaadási ajánlat

5,75 – David Montgomery és D’Andre Swift is touchdownt szerez

Ezt a fogadási lehetőséget ide kattintva találhatod meg.


 

DALLAS COWBOYS vs. LAS VEGAS RAIDERS (CSÜTÖRTÖK 22:30)

Két újabb olyan csapat, amelyik kisebb-nagyobb lejtmenetbe került az elmúlt hetekben, ráadásul a külső tényezők sem segítik őket. A Dallast óriási sérüléshullám sújtja, különösen az offense-t, aminek nyomait már láthattuk a Chiefs ellen. Amari Cooper továbbra is a COVID-listán van, és mivel oltatlan, még most is hiányozni fog, de CeeDee Lamb sem teljesen egészséges, viszont a támadófalnak jó hír lehet Tyron Smith felépülése. A Raidersnél a problémák forrása leginkább az off-field ügyekben keresendő. Először Jon Gruden vezetőedzőt rúgták ki a nyilvánosságra került e-mailjei miatt, majd Henry Ruggs okozott halálos balesetet részegen, végül pedig a másik 2020-as első körösüktől, Damon Arnette-től is meg kellett válniuk, miután fegyverrel fenyegetett meg embereket az Instagramon.

Ezek az ügyek teljesen tönkretették a Raiders szezonját, és már sorozatban három vereségnél járnak, ezen a meccsen pedig 7,5 pontos underdogok. A Cowboys formáját elnézve ez kicsit soknak tűnik, még akkor is, ha valószínű, hogy nyernek a dallasiak, de nem lesz sétagalopp, úgyhogy a Raiders +7,5 jó opció lehet. Pontok tekintetében nehéz okosat mondani erről a meccsről, egyrészt, mert mindkét offense bizonyította idén, hogy tud működni, de egyik sincs bombaformában, másrészt pedig nagyon jó helyen, 51,5 pontnál van meghúzva a vonal. A forma és a csütörtöki meccsek tapasztalatai alapján inkább az under felé hajlanék, de ettől jobb, ha mindenki távol tartja magát.

 

Exkluzív hálaadási ajánlat

3,50 – A Chicago Bears, a Dallas Cowboys és a Buffalo Bills is nyer

Ezt a fogadási lehetőséget ide kattintva találhatod meg.


 

NEW ORLEANS SAINTS vs. BUFFALO BILLS (PÉNTEK 02:20)

Mindkét csapat egy hatalmas vereségből érkezik erre a meccsre, bár a Saints garbage time-ban legalább tudott szépíteni. Ezen kívül viszont nem sok jó mondható el róluk, a csapat elképesztő sérüléshullámmal küzd, még felsorolni is nehéz lenne az összes hiányzójukat, Trevor Siemian pedig még Sean Payton mellett sem tűnik jó irányítónak, ami elég aggasztó. Itt van tehát a lehetőség a Bills számára, hogy javítsa a Colts elleni kisiklást. A futás elleni védekezésük azon a meccsen borzasztóan nézett ki, de szerencséjükre Alvin Kamara nem játszik ellenük, így már csak arra van szükség a győzelemhez, hogy Josh Allen kicsit jobban vigyázzon a labdára. A Bills 6,5 pontos favorit, és a két csapat jelenlegi állapotát elnézve az egy touchdownnyi különbség teljesen reális a javukra. Pontok esetében 45,5-nél van meghúzva a vonal, így az over szintén elég jó esélyekkel kecsegtet.

 

Josh Allen passing yardjainak száma

1,87 – 277,5 fölött

1,89 – 277,5 alatt

Ezt a fogadási lehetőséget ide kattintva találhatod meg.


Fotó: Getty Images

A cikk szponzorált tartalom. 

Írj hozzászólást