A hétvégei eseményei – sportfogadói szemszögből

Górcső alá vettünk néhány hétvégi sporteseményt, amelyek sportfogadási szempontból érdekesek lehetnek.


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba! 


 

Forma-1, Holland Nagydíj

Nehéz esélyeket latolgatni, Max Verstappen és Lewis Hamilton fej-fej mellett haladnak a szezon során mind a bajnokságban, mind a versenyek során. Ennek megfelelően nem is ilyen területre fókuszálnánk, hanem sokkal inkább a ,,Lesz-e biztonsági autó?” fogadási lehetőség tűnik izgalmasnak. Készülnék statisztikákkal, de mivel 36 éve nem versenyzett a mezőny Zandvoortban és még a pálya is átépítésre került egy-egy ponton, így nem nagyon van releváns viszonyítási alap. Ami viszont biztos, hogy a szűk pályának és a sóderágynak köszönhetően sokszor csak veszélyes szituációban tud megállni, kicsúszni egy autó ennek kösöznhetően az első két szabadedzést háromszor is félbe kellett szakítani piros zászlóval – ami gyakorlatilag egyet jelent a versenyen a safety car érkezésével.

 

Lesz-e biztonsági autó a verseny során?

1,40 – Igen

2,75 – Nem 

Ezt a fogadási lehetőséget a Motorsportok/Forma-1/Holland Nagydíj/Speciális fogadások útvonalon keresztül találhatod meg.

 

 


(X) Hívd meg barátaidat és szerezz ingyenes fogadást, befizetési bónuszt, illetve bónuszpénzt összesen 75 000 Ft értékben!


 

Albánia – Magyarország, világbajnoki-selejtező

Ha szívünkre tesszük a kezünket, valószínűleg nincs olyan honfitárs, aki ne látná reálisnak az angolok elleni vereséget. Azonban kötelező javítani Albániában, amennyiben továbbra is versenyben szeretne maradni a válogatott a vb-pótselejtezőt érő második helyért. Eddig háromszor találkozott a két nemzeti együttes, mindig magyar győzelem született, sőt még be sem tudták venni a kaput az albánok – igaz tétmeccs nem volt 2009 óta. Ettől függetlenül egyből szemet szúrhat a 2,65-ös szorzó a mieink győzelmére. Legfrissebb értesülések szerint mindenki rendelkezésre áll majd Marco Rossi szövetségi kapitány számára, így nem kell a sérült játékosok pótlásán gondlokozni. Az albánok alapvetően agresszívabb játékkal próbálkoznak, ami a lapok számán is megmutatkozik: az eddigi négy selejtezőn 13 lapot szedtek össze, míg a nemzeti csapatunk 12 sárgát tudhatnak magukénak.

 

Ki nyeri a mérkőzést?

3,65 – Albánia

3,00 – Döntetlen

2,65 – Magyarország

 

Hány lap lesz a meccsen?

1,82 – Több, mint 4,5

2,80 – Több, mint 5,5

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/vb-selejtezők/Mérkőzések/Albánia-Magyarország/Kártyák útvonalon keresztül találhatod meg.

 

 

Egyetemi amerikai futball, SEC főcsoport győztese

Utoljára pedig egy végső fogadási lehetőséget ajánlanánk, ami a szezon kezdete előtt egy egész jó szorzóval kínál: az Alabam Crimson Tide nyeri a főcsoportot. Számtalanszor láthattunk példát az elmúlt években arra, hogy teljesen mindegy hány kulcsjátékos hagyja el Nick Saban csapatát, ő majdnem mindig tud varázsolni – ez minden bizonnyal idén sem lesz másképp. Teljesen rendszerre épülő stratégiával épített fel egy dinasztiát a 2010-es években. Ötször nyerte meg az egész bajnokságot és a 2014-15-ös óta aktív Final 4 jellegű rájátszási forma óta csupán egyszer, 2019/2020-as szezonban maradt le a playoffról – ugyanezt az időtartamot vizsgálva pedig csak kétszer nem ők nyerték az SEC-t.

 

Ki lesz az SEC bajnoka?

1,62 – Alabama Crimson Tide

3,25 – Georgia Bulldogs

13,00 – Texas A&M

21,00 – Florida Gators

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Amerikai futball/végső fogadások/NCAA/SEC főcsoport-döntő győztese útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj kedvenc piacaidra az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


Ha értékeled a munkánkat, támogasd működésünket egy kattintással:    Támogatom


A cikk szponzorált tartalom. 

Írj hozzászólást