Fabio Capello: „Remélem, hogy folytatódik a magyar futball fejlődése”

Az egykori sikeredző Fabio Capello 2018 óta már nem az oldalvonal mellett dirigál, hanem televíziós szakértőként az évtizedek alatt felgyűlt tapasztalatait és tudását arra használja, hogy közelebb hozza a futballt a nézőkhöz. A vasszigoráról ismert olasz szakember a Calcio Analyst Italia műsorban beszélt magyar gyökereiről, Marco Rossiról, illetve játékos- és edzői karrierjének legfontosabb állomásairól.


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!  


 

Fabio Capello egyszeres BL-győztesként, kétszeres spanyol és négyszeres olasz bajnokként az itáliai labdarúgás történetének egyik legsikeresebb szakembere. A magyar felmenőkkel is rendelkező egykori vezetőedző az Unibet Magyarország Calcio Analyst Italia nevű műsorában exkluzív interjúban mesélt Kéri András Dánielnek magyar gyökereiről, karrierjéről, filozófiájáról, sikereiről, de betekintést nyújt a kulisszák mögé is. A beszélgetésből kiderül, mit gondol Marco Rossiról és a magyar futballról, miért szállt szembe a David Beckhamet száműző Florentino Pérezzel, vagy hogy miként távozott önként az angol válogatott kispadjáról éppen a 2012-es Európa-bajnokság előtt. 

 

A műsor a videóra kattintva megtekinthető:

 

Melyik együttes nyeri meg a Serie A 2021/2022-es kiírását?

2,50 – Napoli

3,50 – AC Milan

3,75 – Inter 

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/Olaszország/Serie A/Végső fogadások útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj a Serie A piacaira az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


 

Kapcsolódó cikkeink:

Írj hozzászólást