Így szerezhetsz ingyenes fogadást az FTC – Celtic meccsre

Szerezz 3000 Ft értékű ingyenes fogadást a Ferencváros Celtic elleni mérkőzésére.


(X) Köss egy fogadást legalább 3500 Ft értékben Bajnokok Ligája-, Európa-liga-, vagy Európa Konferencia Liga-selejtezőre a Fogadásépítővel és jóváírunk neked egy 1500 Ft értékű ingyenes élő fogadást! 


 

Nehéz helyzetben van a Ferencváros, egyelőre gyűjtött pont nélkül várja a csoport legfontosabb mérkőzését, a Celtic elleni hazai találkozót. Az idegenbeli mérkőzést a glasgow-i zöld-fehérek uralták, s 2-0-s sikerrel szerezték szerezték meg első pontjaikat a csoportban. A tét most nem más, mint a kupatavasz: a visszavágón Peter Stöger együttesének otthon kell tartania a három pontot, ha szeretne esélyt hagyni magának a Konferencia-ligás szereplésre. A Celtic legutóbbi 17 nemzetközi mérkőzéséből csak kettőt tudott megnyerni idegenben, ami adhat némi okot a bizakodásra a ferencvárosi szurkolóknak. Vajon sikerül meglepni a skót ezüstérmest? Az Unibet most 3000 Ft ingyenes fogadást kínál a találkozóra: ennek megszerzéséhez csupán egy ugyanilyen értékű fogadást kell kötni a kezdő sípszó előtt. 

 

HOGYAN SZEREZHETED MEG AZ INGYENES FOGADÁST? 

 1. Kattints ide és nyiss ingyenesen egy regisztrációs fiókot az Unibeten – vagy ha már rendelkezel számlával a fogadóirodánál, jelentkezz be!
 2. Köss egy fogadást legalább 3000 Ft értékben a Ferencváros – Celtic Európa-liga-mérkőzésre.
 3. A minimum odds 1.40.
 4. Ezt követően jóváírunk neked egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást, amit fölhasználhatsz a Ferencváros – Celtic meccs közben.

 

Gól szerez a mérkőzésen:

3,00 – Myrto Uzuni

3,20 – Tokmac Nguen

3,40 – Robert Mak

3,55 – Szánthó Regő

 

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/Európa Liga/Ferencváros – Celtic útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj nemzetközi piacokra az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


 

Fogadásépítő – Játssz meg egy meccsen belül több tippet kötésben

 

Felhasználási feltételek:  

 • Az ajánlat 2021. november 2. 16:00 és november 4. 21:00 között érvényes.
 • Egy 3000 Ft értékű előzetes fogadást kell kötni a Ferencváros – Celtic Európa Liga mérkőzésre.
 • A minimum odds 1.40.
 • Ezt követően jóváírunk egy 3000 Ft értékű ingyenes élő fogadást, amit kizárólag a Ferencváros – Celtic Európa Liga mérkőzés közben lehet fölhasználni.
 • Az ingyenes élő fogadásból származó nyeremény nem tartalmazza a tétet.
 • Az Unibet fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassa vagy visszavonja a promóciót.
 • Az Unibet általános felhasználási feltételei érvényesek.
 • A felhasználási feltételek utolsó módosításának időpontja: 2021. 11. 1. 17:00

A cikk szponzorált tartalom.

Fotó: Unibet

Írj hozzászólást