Szögleteső Svédországban? Parázs meccs Angliában? – Hétvégi tippműhely (2021.09.11 – 09.12.)

A Tippműhelyben minden pénteken kiválasztunk néhány hétvégi sporteseményt, ami sportfogadási szempontból érdekes lehet.


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!


 

NOVAK DJOKOVIC – ALEXANDER ZVEREV, US OPEN (tenisz) – szeptember 11. 01:00

Zverevben benne van a meglepetés, az sem kizárható, hogy szoros meccsen felül tudja múlni minden idők egyik legjobb teniszezőjét. Eddig tízszer találkoztak karrierjük során, 7-3-ra ,,vezet” a szerb, ezeken pedig kilenc szettet nyert a német, és az utóbbi öt meccsen pedig csupán egyszer nullázta le ellenfele – és az is két nyert szettig tartó meccs volt. Az pedig nem látszik túl valószínű forgatókönyvnek, hogy Djokovic legalább egy játszmát ne húzna be.

Tipp:

Szettek száma a mérkőzésen 3,5 felett – 1,60.

 

KI NYERI A MÉRKŐZÉST?

1,37 – Novak DJokovic

3,15 – Alexander Zverev

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Tenisz/Anglia/US Open útvonalon keresztül találhatod meg.


 

ARSENAL – NORWICH, PREMIER LEAGUE (labdarúgás, Anglia) – szeptember 11. 16:00

Hívhatjuk kiesési rangadónak, kilátástalan csapatok összecsapásának és még rengeteg az Arsenal történelméhez méltatlan jelzőt rá lehetne aggatni a találkozóra. Viszont az ,,Ágyúsok” gyengélkedésének köszönhetően jobbnál jobb szorzókkal találkozhatunk a fogadóirodáknál – ebből következően ennél a meccsnél a fogadásépítő által kínált lehetőség egy jó opció lehet. (Amennyiben nem tudod, hogy működik, vagy mi a teendőd, ha használni szeretnéd, kattints ide). A kissé rizikósnak tűnhet, azonban talán ez az egyik legjobb ár/érték arányú fogadás a hétvégére:

Lapok száma 3,5 felett + Pierre Emerick Aubameyang bármikor szerez gólt – 5,20.

A számok nem arról árulkodnak, hogy itt elképesztő laposztás várható – jogosan merül fel a kérdés: akkor mégis mit keres a cikkben? Sokszor megtévesztők lehetnek a statisztikák, ez most sincs másképp. Ugyan csak átlagosan egy-egy sárgát kapott mind a két csapat PL-meccseik során, azonban, ha vetünk egy pillantást az eredményekre, hamar megkapjuk a választ: nem volt miért agresszívnak lenni, mert gyakorlatilag vagy gyorsan eldőlt a mérkőzés vagy, ha esetleg még meccsben is voltak, akkor sem érződött az az elképesztő tűz egyik csapaton sem. Ennek a meccsnek viszont komoly tétje van. A Norwich-nak ,,mikor, ha nem most?” felfogással kell kifutniuk a pályára, ugyanis arra nem számíthatnak, hogy a klasszikus topcsapatok közül bárkit is megfoghatnak. Aubameyang pedig egy olyan faktor lehet, aki a gyorsaságával szétszedheti az amúgy sem túl stabil lábon álló Norwich védelmet.

 

KI NYERI A MÉRKŐZÉST?

1,54 – Arsenal

4,50 – Döntetlen

6,50 – Norwich

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/Anglia/Premier League útvonalon keresztül találhatod meg.


 

SIRIUS – ÖSTERSUNDS, ALLSVENSKAN (labdarúgás, Svédország) – szeptember 11. 15:00

Végül pedig egy radar alatti svéd bajnoki keretein belül lelhetünk izgalmas ajánlatra:

szögletek száma a mérkőzésen 10,5 felett.

Az Östersunds találkozóin átlagosan 13,77 sarokrúgást rúgnak az idei szezonban (és az első félidőben is több mint hatot), ami a 17 eddig lejátszott forduló szempontjából nem elhanyagolható statisztikai adat. De nem csak a vendégek miatt van okunk bizakodásra, a Sirius mérkőzésein is gyakoriak a szögletek: a legutóbbi három fordulóban egyaránt bőven megugrották a 10,5-ös átlagot (vs. Djurgarden – 18 szöglet, vs. Örebro – 15 szöglet, vs. AIK Stockholm – 17 szöglet). 

 

TÖBB SZÖGLET LESZ, MINT 10,5?

1,75 – Igen

2,00 – Nem

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/Svédország útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj kedvenc piacaidra az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


Ha értékeled a munkánkat, támogasd működésünket egy kattintással:    Támogatom


A cikk szponzorált tartalom. 

Írj hozzászólást