20-szoros oddsot és csoportelsőséget ér a magyar győzelem Bulgária ellen

Büntető.com

2023. nov. 16.

1,67 helyett 20,00-as oddson fogadható a magyar győzelem Bulgária ellen, de más izgalmas promóciók is várnak rád.

null


Litvánia ellen nem sikerült kiharcolni a biztos Európa-bajnoki részvételt, így az utolsó két mérkőzésen legalább egy pontot kell szereznie Marco Rossi együttesének a kvalifikációhoz. Csütörtökön kora este a még nyeretlenül csoportutolsó Bulgária ellen minden lehetőség adott a pontszerzésre. A Puskás Arénában könnyed 3-0-s magyar siker született tavasszal, ugyanakkor nem lehet sétagaloppként tekinteni a találkozóra, hiszen például Szerbia is csak a 96. percben szerzett góllal tudott pontot menteni, s nemrégiben edzőváltás is volt a bolgár válogatottnál. Az edzőváltás és a szervezéssel kapcsolatos káosz nem tudni milyen hatással lesz a két csapatra, a papírforma azonban magyar győzelmet ígér (1,67). A viszonylag alacsony odds helyett azonban az Unibet lehetőséget kínál arra, hogy jóval nagyobb szorzóval fogadjunk:


a népszerű irodánál most minden új játékos 20,00-as oddson fogadhat arra, hogy a magyar válogatott nyeri a mérkőzést.


Ehhez mindössze annyi a dolgod, hogy regisztrálsz ezen a linken keresztül, feltöltöd a számládat legalább 2 700 Ft-tal és megteszed a fogadásodat arra, hogy Magyarország legyőzi Bulgáriát. A regisztrációval együtt 100%-os befizetési bónusz és 60 ingyenes pörgetés is vár a számládon.Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, 100%-os befizetési bónuszt és 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba – ráadásul 20,00-as oddson fogadhatsz arra, hogy a magyar válogatott nyer Bulgária ellen!
Kockázatmentes fogadás

Új vagy régi játékosok számára is elérhető a 3 000 Ft értékű élő kockázatmentes fogadást. A bónusz a kezdő sípszó után jelenik majd meg a "Bónuszaim" menüpontban, ezt követően aktiválni kell és elhelyezni egy élő fogadást legalább 3 000 Ft értékben. Ha a fogadás veszít, a tétet visszakapod.


15 000 Ft ingyenes fogadás

Fogadj legalább 1 500 Ft értékben bármilyen labdarúgómérkőzésre, gyűjts sorsjegyeket és nyerj 10 000 Ft értékű ingyenes fogadást a heti sorsoláson. Ha legalább 50 sorsjegyet összegyűjtesz, automatikusan egy 5 000 Ft értékű ingyenes fogadás kerül jóváírásra a számládon. A részvételhez fel kell iratkozni az ajánlatra.


Nézd meg az Esélylesők legújabb részét:
A cikk szponzorált tartalom