Top 5 legolvasottabb cikkünk 2021-ben

Több száz cikkünk és közel kilencven interjúnk készült ebben az esztendőben. Ebben az összeállításban összegyűjtöttük azt az ötöt, amely a legnagyobb érdeklődést váltotta ki lapunk olvasói között. Íme 2021 legnépszerűbb cikkei a Büntető.com-ról!


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!  


 

5. „Az elmúlt tíz év akadémiai képzése kidobott pénz volt” – Interjú Révész Attilával

A honi futballban szokatlan őszinteséggel vall edzőkérdésről, a magyar futball erejéről és gyengeségeiről, a klubban honos hierarchiáról és szabályrendszerről Révész Attila, az idei meglepetéscsapat Kisvárda sport- és akadémiai igazgatója.

 


 

4. Tényleg nagyképű Szoboszlai Dominik? – Interjú Dr. Nagy Sándor sportpszichológussal

A magyar labdarúgó-válogatott fiatal játékosa, Szoboszlai Dominik egy interjújában arról beszélt, hogy Magyarországon a nagyképűséget összekeverik azzal, ha valaki tele van önbizalommal. De mi választja el e két jellemvonást? És egyáltalán, milyen tulajdonságok szükségeltetnek ahhoz, hogy egy sportoló meg tudja állni helyét az eredményorientált, stresszközpontú profi sport világában? Interjú Dr. Nagy Sándor sportpszichológussal.

A cikk olvasásához kattints ide!

 

 


(X) Fogadj minden nap 3500 Ft értékben a darts világbajnokságra, és minden nap 1500 Ft ingyenes fogadást kapsz ajándékba! Kattints ide és regisztrálj egy számlát!


 

3. „Nem vártam, hogy hősként kezeljenek, de hogy bűnbak leszek, arra végképp nem gondoltam” – Interjú Vass Ádámmal

Félénk, de őszinte, a véleményét mindig felvállalja, mégis beáll a sorba – az ellentmondások csak látszólagosak, Vass Ádám mindig is tudta, mit akar. Az egykori olaszországi légióssal beszélgettünk a Fradiról és az MTK-ról, valamint a karrierjét meghatározó kiállásról, amikor az U21-es válogatott csapatkapitányaként nem hagyta szó nélkül, hogy egyesek nem játszanak győzelemre.

A cikk olvasásához kattints ide!

 


 

2. Szoboszlai lehet a szerkezetváltás vesztese – vélemény

Annak ellenére, hogy a hétvégi Bochum elleni győzelmet követően a magyar média attól hangos, hogy szupercsere volt Szoboszlai Dominik az RB Leipzignél, valójában ennél fontosabb dolgokra adhat(ott) választ ez a mérkőzés. A magyar válogatott üdvöskéje klubcsapatában egyelőre a rangsor harmadik helyén áll egy olyan poszton, ahol két játékosnak jut hely a kezdőben, és egy harmadik vetélytárs helye sérülése miatt kérdéses.

 
 

 

1, A zalaegerszegi hős, akiből civil lett – portré Koplárovics Béláról

A labdarúgás világában mindig „születnek” világklasszisok, zsenik, legendák. Vannak azonban olyan játékosok, akiknek a pályafutását egy-egy mozzanat határozta meg. Karrierjük nem hagyott mély nyomot az utókornak, de mégis emlékszünk „arra” a teljesítményre, gólra, mérkőzésre. A 15 perc hírnév sorozatunk záró epizódjában az olvasók által sokszor követelt Koplárovics Béla életútját mutattuk be, aki a Manchester Unitednek lőtt góljával lett országosan ismert 2002-ben.

A cikk olvasásához kattints ide!

 

 

 

Ki lesz a gólkirály a Bajnokok Ligája 2021/2022-es szezonjában?

1,67 – Robert Lewandowski

3,50 – Sebastian Haller

9,00 – Mohamed Szalah

Ezt, és további fogadási lehetőségeket a Sportfogadás/Labdarúgás/Bajnokok Ligája/Végső fogadások útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj a Bajnokok Ligájára az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


 

Írj hozzászólást