Egy pont kell a csoportelsőséghez, magyar győzelem a 20-szoros nyereményhez

Büntető.com

2023. nov. 19.

Utoljára fogadhatunk 20,00-as oddson a magyar válogatottra 2023-ban...

null


A Bulgária elleni döntetlennel biztosította az Európa-bajnoki részvételt, tét nélküli azonban nem lesz a Montenegró elleni mérkőzés sem. Montenegró egy esetleges győzelemmel megelőzhetné Szerbiát – amennyiben az vereséget szenved a bolgárok ellen –, míg a magyar válogatottnak még legalább egy pontra van szüksége a csoportelsőséghez. A mérkőzés esélyese Magyarország (1,75), Montenegró győzelmére pedig jelenleg 4,60-as szorzót kínálnak. Az azonban Unibet lehetőséget kínál arra, hogy jóval nagyobb szorzóval fogadjunk magyar győzelemre:


a népszerű irodánál most minden új játékos 20,00-as oddson fogadhat arra, hogy a magyar válogatott nyeri a mérkőzést.


Ehhez mindössze annyi a dolgod, hogy regisztrálsz ezen a linken keresztül, feltöltöd a számládat legalább 2 700 Ft-tal és megteszed a fogadásodat arra, hogy Magyarország legyőzi Montenegrót. A regisztrációval együtt 100%-os befizetési bónusz és 60 ingyenes pörgetés is vár a számládon.


Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, 100%-os befizetési bónuszt és 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba – ráadásul 20,00-as oddson fogadhatsz arra, hogy a magyar válogatott nyer Montenegró ellen!Kockázatmentes fogadás

Új vagy régi játékosok számára is elérhető a 3 000 Ft értékű élő kockázatmentes fogadást. A bónusz a kezdő sípszó után jelenik majd meg a "Bónuszaim" menüpontban, ezt követően aktiválni kell és elhelyezni egy élő fogadást legalább 3 000 Ft értékben. Ha a fogadás veszít, a tétet visszakapod.


15 000 Ft ingyenes fogadás

Fogadj legalább 1 500 Ft értékben bármilyen labdarúgómérkőzésre, gyűjts sorsjegyeket és nyerj 10 000 Ft értékű ingyenes fogadást a heti sorsoláson. Ha legalább 50 sorsjegyet összegyűjtesz, automatikusan egy 5 000 Ft értékű ingyenes fogadás kerül jóváírásra a számládon. A részvételhez fel kell iratkozni az ajánlatra.