A Cloud9 ismét veretlen a szezon első felében!

Ki tudja megállítani a tavaszi LCS bajnokait?

Javában zajlik az összes nagy League of Legends bajnokság! Fogadj az Unibeten!

Jelenleg az észak-amerikai League of Legends-ben a legsikeresebb csapat messze a Cloud9. A srácok egyszerűen nem találnak legyőzőre, megint sikerült összehozniuk a Cloud9-0-t, vagyis nem vesztettek el egy mérkőzést sem az alapszakasz első felében, hasonlóan a tavaszi splithez. A szakaszfelező hétvégén már a megszokott magabiztossággal vertél el a riválisuknak számító TSM ötösét, és nem úgy tűnik, mintha bárki másnak könyörületet akarnának mutatni.

A sztártoplaner, Eric „Licorice” Ritchie a TSM ellen kifejezetten remekül szerepelt, és úgy nyilatkozott, hogy „szerintem remek meccset játszottunk. Volt egy pár hibánk, de csapatszinten sosem estünk vissza. Mindig sikerült arra koncentrálnunk, hogy mi legyen a következő lépésünk, és minden alkalommal sikerült kiválasztani a megfelelő stratégiát.” A rivális csapat legyőzése után azonban Licorice azt mondta, hogy az összes többi ellenfelükre kell koncentrálniuk a split során.

A Cloud9 messze a legerősebb csapat az egész ligában, és ezt nem csak külső szemlélőként lehet észrevenni. „Úgy gondolom, hogy mi minden mérkőzésen úgy lépünk pályára, hogy győzelemre számítunk, emellett a rajongók, az elemzők és mindenki más is erre számít. Nincs olyan játék, ahol úgy megyünk fel a porondra, hogy „Na, ez egy nagyon szoros, izgalmas meccs lesz. Tudjuk, hogy keményen kell gyakorolnunk, ki kell találnunk egy haditervet és egyszerűen csak végre kell hajtanunk azt.”

Bár az előbbi idézet a profitól elég nagyképűnek tűnhet, egyáltalán nem az: minden topcsapattal megmérkőztek már, és mindenkin átgázoltak, aki az útjukba került. Legyőzésükhöz a legközelebb a Team Liquid került a június 26-i mérkőzésükön, azonban ők is lemaradtak 3 gyilkossággal, 7 toronnyal és 6 ezer arannyal.

Hiába a nagy erőfölény, azért nem érzik magukat sebezhetetlennek, Licorice ugyanis azt mondta, hogy az egyik trónkövetelő csapat a TSM, és „nagyon nem szeretnének veszteni ellenük.” A profi szerint az elkövetkezendő évek talán egy kis felpezsdülést hozhatnak az LCS világába, mivel az utóbbi időben elég kiszámítható volt a splitek alakulása.

„Nagyon dominánsak voltunk tavasszal, és ezt a dominanciát a nyári szakaszba is áthoztuk. Azelőtt a TL négy bajnokságot nyert egyhuzamban. Szerinte a Riot-nak nagyon nehéz izgalmas forgatókönyveket létrehozni, mivel eddig az volt, hogy a Liquid dominál, most pedig az van, hogy a C9 dominál… Szóval, király, nem?” mondta zárásként Licorice.

Remélhetőleg az elkövetkezendő szezonok egy kis izgalmat hoznak az LCS rajongóinak életébe. Eddig nagyon úgy néz ki, hogy a C9 könnyű szerrel megnyeri ezt a splitet is, de ki tudja, mit hoz a jövő?

0 0 vote
Article Rating

Írj hozzászólást

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x