Elképzelhető, hogy Pobelter kispadra kerül!

Hiába van már csak két mérkőzés az alapszakaszban, az a hír járja, hogy a CLG midese nem játszhatja le őket.


Lassan jön az észak-amerikai LCS rájátszása! Fogadj az Unibeten!


Nem alakul olyan fényesen a Counter Logic Gaming nyári szezonjának második fele, mint ahogyan azt az első részben nyújtott teljesítmény alapján feltételezni lehetett volna. A középső ösvényes veterán, Eugene „Pobelter” Park sem képez kivételt a teljesítményben való visszaesés alól, és, ha a népszerű, de megosztó streamernek, Christian „IWillDominate” Rivera-nak lehet hinni, akkor a 9 héten a profi nem is játszhat majd.

IWD azt mondta a Twitteren, hogy „tudjátok mennyire figyelek az ilyenekre. Szóval hagy informáljak mindenkit arról, hogy valamilyen istenverte oknál fogva Pobelter kispadra ült a héten az LCS-ben.” A CLG még nem nyilatkozott arról, hogy Park nem játszana a kilencedik héten, viszont IWD eléggé otthonosan mozog a témában, szóval lehet valami valóságalapja annak, amit mond. Ha pedig beigazolódik a jóslat, akkor az a kérdés, hogy ki fogja betölteni Pobelter helyét.

A legbiztonságosabb arra fogadni, hogy a CLG Academy midese, Jean-Sébastien „Tuesday” Thery érkezhet az észak-amerikai LCS kilencedik versenyhetére. Lee „Crown” Min-ho, az egykori világbajnok márciusban hagyta el a szervezetet, így a CLG cseremides nélkül maradt, így vagy Tuesday jön, vagy valaki ismeretlen, aki hajlandó ilyen kevés időre igazolni egy gyakorlatilag rájátszásesélytelen csapathoz.

Szám szerint a CLG egy mérkőzést nyert meg az LCS második felében, és hatos vereségsorozatot hozott össze, a nyolcadik helyre csúszva az összesített ranglistán, mögöttük már csak az Immortals és a Dignitas állnak, viszont ha csak a második felét nézzük a splitnek, a számok teljesen mást mutatnak, messze ők a legutolsók, 1-6-os mérleggel. Ennek fényében is hibának tartom, hogy Pobeltert kiültetik.

A gyilkosságokban 70%-os részvételi aránnyal rendelkező midlaner biztos alapkövét képezte a csapatnak az egész szezonban, ezzel megelőzve a TL és a FlyQuest mideseinek mutatóját. Emellett farmban is az átlag fölött áll, és bár hoz siralmas K/D/A-kat a mérkőzések végén, sokszor vereség esetén is szépen tartja magát.

Azt, hogy játszani fog-e, vagy egy új arccal találkozhatunk, az NA LCS kilencedik hetének első versenynapján tudhatjuk meg!

0 0 votes
Article Rating

Írj hozzászólást

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x