JUGi leköszönt, Bubzkji veszi át a helyét.

Az Astralis újabb változtatásokat eszközölt a csapatfelálláson.

Írta: Loksa Bence


Az Unibeten az összes nagy CS:GO eseményre tudsz fogadni!


A hosszú ideig világelső, viszont jelenleg a 11. helyen álló Astralis idei szezonja nem volt a legrózsásabb, tekintve, hogy egészen 10 helyet estek vissza a világranglistán. Viszont a vezetőség most szeretne visszajutni a csúcsra, szóval a tavasszal leigazolt, nagy reményekkel várt de alulteljesítő Jakob „JUGi” Hansen-től búcsúzott a szervezet, helyette pedig a MAD Lions játékosát, Lucas „Bubzkji” Andersen-t szerződtették, két évre.

A volt Oroszlánt korábbi csapatánál júniusban száműzték a kispadra, viszont csak július 30-án jelentették be, hogy az Astralis-ba fog igazolni. A dán egyesület azt nem közölte, hogy mennyiért igazolták le a játékost, de az biztos, hogy Bubzkji, aki a MAD Lions egyik legerősebb játékosa volt, hasznára lesz az Astralisnak. A HLTV statisztikája szerint 1.13-as átlaggal rendelkezik idén.

Bubzkji azt mondta, hogy „amikor hallottam az Astralis érdeklődéséről, már meg is hoztam a döntésemet.” A fiatal, de nagyon tehetséges profinak más csapatnál is lett volna lehetősége játszani, viszont miután beszélt a csapat vezetőedzőjével, Danny „zonic” Sorensen-nel és Kasper Hvidt-el, az Astralis sportigazgatójával a csapaton belüli lehetséges szerepéről, biztos volt benne, hogy a dán szervezet színeiben szeretne újra pályára lépni.

Kasper Hvidt elmondása szerint az új csapattag jobban ki tudja egészíteni őket, mint JUGi, aki kiszorult az AWP-s pozícióból Nicolai „device” Reedtz javára. A szervezet egy ambiciózus és tehetséges játékost keresett, és a volt Oroszlán mindkét kritériumnak megfelel. „Nincs kétségem afelől, hogy Lucas az első naptól kezdve sokat hozzá tud tenni a csapathoz.”

Mindezek fényében az új szezonra az Astralis felállása a következő: device, Bubzkji, Peter „dupreeh” Rasmussen, Emil „Magisk” Reif és Patrick „es3tag” Hansen. A csapat két nagyágyúja, Lukas „gla1ve” Rossander és Andreas „Xyp9x” Hojsleth május óta egészségügyi okokból nem játszik, és még mindig nincs hír arról, hogy visszatérjenek.

JUGi rögtön gla1ve távozása után érkezett májusban. A dán profi azt mondta, hogy csalódott, viszont megérti azt, hogy más csapatnál jobb helye lesz, mert itt már be volt töltve az a pozíció, ahol ő a legjobban tudna szerepelni. „Az itt töltött idő csap biztossá tett abban, hogy ezt akarom csinálni, és nagyon várom, hogy egy másik csapatnál játszhassak.”

Az Astralis a héten kezdte a felkészülést az ESL One Cologne Europe-ra, számukra ez lesz az új szezon legelső bajnoksága, és augusztus 18-tól az Unibeten is tudtok rá fogadni!

0 0 votes
Article Rating

Írj hozzászólást

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x