Steel otthagyja a CS:GO-t, és a VALORANT-ban csinál karriert!

A Chaos játékosa távozik, helyét MarKE veszi át.


Már Valorant-ra is tudsz fogadni az Unibeten!


Joshua „steel” Nissan távozik a profi CS:GO színteréről! A kanadai veterán inkább a Riot Games új FPS-ében, a VALORANT-ban próbál szerencsét a HLTV szerint. Nissan azonban nem hagyja el az eddigi szervezetét, marad a Chaos-nál, mint content creator és teljesállású streamer, VALORANT fókusszal.

Steel helyére Edgar „MarKE” Maldonado érkezik, így a Chaos CS:GO csapata nem marad ötödik játékos nélkül. A 22 éves mexikói profi múlt héten hagyta el a Ze Pug Godz csapatát, és lett szabaduszó, de ahogy látjuk, nem sokáig maradt az. A Chaos-nak amúgy is szüksége van az új tehetségekre, mert bár a világranglistán 19. helyen állnak, van bennük potenciál a fejlődésre. Olyan csapatokat is sikerült megverniük, mint a Cloud9, a 100 Thieves és a FURIA, de az ESL One Cologne 2020 3. helyéért vívott küzdelemben a Team Liquid ellen sem voltak fogalmatlanok. A csapat következő mérkőzése szeptember 22-én lesz az aznap kezdődő ESL Pro League 12 szezonjának keretein belül. Jót is tesz a csapatnak a szünet, a közel három hét alatt a négy eddigi játékos könnyen össze tud szokni MarKE-val.

Steel már nagyon régóta játszik profi szinten CS:GO-t. 2010 óta esportol, igaz, akkor még a Counter-Strike: Source-ban osztotta a fejeseket. 2014-ben került először profi CS:GO csapathoz, az iBUYPOWER-höz, innen emlékezhetnek rá a legtöbben. Sajnos nem valami hatalmas play, vagy hasonló pozitív dolog miatt, hanem a 2014-es bundabotránya miatt. Három csapattársával, Braxton „swag” Pierce-el, Keven “AZK” Larivière-el, és Sam “DaZeD” Marine-el együtt eltiltották a profi szerepléstől 2015-ben, és bár az olyan ligákban, mint a FaceIt vagy az ESL később részt vehettek, a Valve által rendezett Major bajnokságokon nem játszhattak.

Steel azt mondta, hogy a CS:GO-val való „szakítás” csak idő kérdése volt. A 30 éves profi rengeteget segített a Chaos új tehetségeinek segítésében, de sajnálatos módon a feltörekvő csapat nem vehet részt Major-ökön, ameddig Nissan-nal akarnak játszani. Steel, mint a csapat kapitánya nagyon hiányozni fog a Chaos-nak, viszont ez volt a leglogikusabb, legmegfelelőbb lépés mindenki számára. Sok sikert mind a csapatnak, mind Joshua-nak!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x