Nagy bejelentés: új Esélylesők-műsor indul

Büntető.com

2023. szept. 18.

A Bajnokok Ligája mérkőzések esélyeivel foglalkozó új műsor indul szeptembertől. Az állandó vendégek Pónácz András, Koppányi Gergely és Bíró Dávid lesznek.


Szeptember 18. 20:00-tól indul az Esélylesők Európa c. műsor az Unibet Magyarország Youtube csatornáján, mely a hétközi Bajnokok Ligája meccsek kínálatával fog foglalkozni. A műsor a többi európai tornán is rajta fogja tartani a szemét, különösen a Ferencváros szerepléseit fogja figyelemmel kísérni.Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz az Unibetre, 100%-os befizetési bónuszt és 60 ingyenes pörgetést kapsz ajándékba!Az Esélylesők Európa három állandó vendégre fog épülni. Köztük lesz a televízióban az M4 Sportnál és a SpílerTV-nál is megfordult, jelenleg az MTK-nál vezető játékostoborzója és elemzője, dr. Koppányi Gergely, valamint a Youtube csatorna két ismert arca, Pónácz András és Bíró Dávid is.


A műsor a már évek óta sikerrel futó, Haraszti Ádámmal, Szabó “Peet” Péterrel és szintén Bíró Dáviddal felálló Esélylesők testvér-produkciója lesz.


“Az Esélylesők Európa egy spinoff” – mondta a műsorról Bíró Dávid. „Akik ismerik az Esélylesőket, annak a műsor nem lesz teljesen új. Úgy láttuk, hogy a Bajnokok Ligájával és az európai tornák kínálatával érdemes kiemelten foglalkozni. A felállás és a meccskínálat más lesz, de a szakmai alaposság és a ránk jellemző stílus továbbra is változatlan marad.”

A cikk szponzorált tartalom.