Tököli Attila: „A Pro-licenc felesleges pénzkidobás”

Az egykori 25-szörös válogatott Tököli Attila kendőzetlen őszinteséggel mesélt karrierjéről az Unibet Piros Fehér Zöld című műsorában. A korábbi támadó beszélt a dohányzáshoz való viszonyáról, botrányokról, játékvezetőkkel való kapcsolatáról, valamint arról is, hogy miért tartja felesleges pénzkidobásnak a Pro-licences edzőképzést.


(X) Regisztrálj a Büntetőn keresztül az Unibetre, és befizetési bónuszod mellé 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz ajándékba!  


 

Tököli Attila öntörvényű ex-futballistának vallja magát: állítása szerint a csibészség, a keménység, a határozottság a futball része. Az edzőkkel és a játékvezetőkkel nem mindig volt felhőtlen a kapcsolata, viselkedése miatt előfordult, hogy hat meccsre is eltiltották. Mesélt a nehézségekkel teli ferencvárosi időszakáról, valamint arról is, hogy miért nem volt képes Németországban megállni a helyét. 

 

A műsor a videóra kattintva megtekinthető:

 

Ki lesz az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjának gólkirálya?

2,50 – Ádám Martin

4,50 – Nenad Lukics

7,50 – Ryan Mmaee

Ezt a fogadási lehetőséget a Sportfogadás/Labdarúgás/Magyarország/NB I/Végső fogadások útvonalon keresztül találhatod meg.


Kattints ide és fogadj a magyar bajnokság piacaira az Unibeten! Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, most 100%-os befizetési bónuszt és 10 ezer Ft ingyenes fogadást is kapsz!


A cikk szponzorált tartalom. 

Írj hozzászólást